Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla köksprylar och Waves manikyr set här! När det kommer till att leva fullt ut så handlar det om att vi människor måste bli bättre på att unna oss saker. Och när det kommer till att unna sig så är märket Waves helt perfekt. Här på Fyndiq finner du allt från billiga hushållsmaskiner som en Waves glassmaskin och Waves kaffebryggare till manikyrset och andra produkter som gör tillvaron lite enklare och snyggare. När vi ska se tillbaka på våra liv är det ett plus i kanten att göra det med minnen av att vi unnat oss spännande och roliga maskiner. Eller hur?

Tips för ett lyckat köp! Oavsett om du handlar hårvård online eller en rosa glassmaskin så är det viktigt att du dubbelkollar så att rätt produkt hamnade i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt för köket! Att ha alla tillbehör och maskiner som finns i hela världen förutsätter ett enormt stort kök. Om du inte har det så gäller det att prioritera. Och när det kommer till att prioritera och samtidigt tänka att du ska unna dig det som du kanske egentligen inte behöver står en Waves chokladfontän högt på listan tillsammans med en enkel äggkokare. Låt äggkokaren bli en bra start på morgonen så får chokladen stå för avslutningen. Vad mer kan man önska av livet?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.