Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Klockan är ett klassiskt snyggt smycke! Söker du efter någonting som glimmar och tickar och som är den ultimata accessoaren — både praktisk och snygg? Då är det en klocka du söker. Och är du smart, väljer du att handla din klocka från Weide. Weide är ett märke som säljer allt från damklockor till sportklockor. De har även barnklockor, om det är vad du söker. Här finns armbandsur som passar alla och oavsett vilken typ av stil du har kommer du att bli nöjd med ditt köp. Extra smart blir du såklart även om du väljer att göra ditt köp hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen ett stort utbud av billiga Weide produkter. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ibland kan det vara svårt att välja klocka, men eftersom du betalar samma frakt oavsett hur mycket du köper kan du tjäna på att köpa två på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Weide klockor av bra kvalitet! Om du är ute efter klassiska och stilrena klockor är Weide verkligen ett märke för dig. Deras snygga klockor är även av mycket bra kvalitet och flera av deras klockor visar tiden både digitalt och analogt. Inte alls dumt, eller hur? Kika igenom vårt stora utbud och välj den klocka du tycker bäst om, du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.