Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Wella!

Sprakande hårfärg från Wella! Med över hundra års erfarenhet av att framställa hårvårdsprodukter har grundaren Franz Ströher tagit Wella och gjorde det till ett världomspännande hårvårdsmärke som syns i reklamer, på catwalks och hos var och varannan skönhetsmedveten människa. Med populära produkter och serier som color fresh, color touch och pro curl. För finns det en passion i varumärket syns det i produkterna. Här kan du fynda billiga wellaprodukter som får ditt hår att glänsa. Allt från Wella studio till vårdande oljor.

Tips för ett lyckat köp! Det är svårt att få ett bra resultat genom att färga ljust på ett mörkare hår. Så, för att uppnå ett bra resultat är det viktigt att du utgår från din nuvarande hårfärg, om det är färgat tidigare och hur torrt och slitet ditt hår är. Gör du det kommer människor på stan vända sig om efter dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Lev i en Wella-värld! Att leva i en Wella värld innebär att du låter dina bästa sidor synas och glänsa. Ett hår säger mycket om vår personlighet, och ett trött och stripigt hår är ett hår vi vill gömma. Med Wella hårfärg kan du trolla fram ett hår som lyser upp och suddar bort tråkiga hårdagar. Och med Wellas stylingprodukter fixar du en frisyr som tål både vind, regn och avundsjuka.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.