Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Wilson har allt du behöver för att utöva din sport! Vi på Fyndiq har samlat alla sport tillbehör från märket Wilson på en och samma plats. Så oavsett om du spelar tennis, basket eller golf hittar du alla tillbehör du behöver i denna kategori. I vårt stora sortiment kan du enkelt fynda snygga skor, shorts och klänningar att ha när du sportar. Och det bästa är att det är billigt! Här hos oss är det enkelt att shoppa online. Passa på! Handla dina favoritprodukter från Wilson redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler kläder på nätet från Frank Dandy eller något annat märke? Det hittar du självklart också här på Fyndiq tillsammans med många fler roliga och praktiska produkter, till samma fina fyndpris så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sugen på att prova på Squash eller köpa en ny pikétröja? Wilson är märket för dig som älskar att leva ett aktivt liv genom din sport. När man sportar är det också skönt att kunna byta kläder när man tränat klart, och därför kan det vara bra att köpa en extra tröja när du ändå är här på Fyndiq och shoppar. Wilson har alla möjliga sportartiklar och du kan hitta alltifrån basketbollar till handskar men även snygga shorts och sportiga outfits. Wilson är ett märke som satsar på kvalitét tillsammans med en snygg stil och det är just därför de är så populära!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.