Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda från Xqisit billigt online!

Hitta alla tillbehör till mobiltelefonen! Det finns en del saker som nästan är ett måste att ha för alla mobilägare. Till exempel vill du kanske kunna lyssna på musik i mobilen och skydda den från repor och bucklor. Dessutom kan det vara bra att kunna samla dina andra värdesaker på samma ställe som mobilen. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av billiga produkter från märket Xqisit, så att du ska kunna hitta vad du behöver till din mobiltelefon. Välj mellan en rad olika produkter till olika telefonmodeller. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Innan du handlar de fina produkterna från Xqisit bör du titta en gång extra så att de verkligen passar till din just mobiltelefon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånboksfodral, hörlurar, skal eller kit? Du kanske har svårt att avgöra vad som faktiskt behövs till mobiltelefonen när du köpt en ny. Om du då till exempel har en Samsung kan du köpa ett startpaket till telefonen. Här ingår ett hårt svart skal, ett genomskinligt skärmskydd och en laddare som du kan sätta in i bilens cigarettuttag. Med detta paket har du allt du behöver. Behöver du bara någon av dessa saker finns även de att köpa separat i Xqisits utbud. Dessutom finns hörlurar för den bästa musikupplevelsen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.