Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Högtalare från YE!! som sticker ut! Visst är det härligt att omge sig av saker som sticker ut lite och lyfter upp din personlighet? Det är precis vad produkter från YE!! gör. Här på Fyndiq har vi samlat ett färgglatt utbud av billiga portabla Bluetooth-högtalare från YE!!. För när det kommer till att lyfta fram din personlighet är det viktigt att göra det med rätt färg. Välj till exempel en härlig YE!! BTS900 högtalare som du enkelt kan bära i ett praktiskt handtag. Eller varför inte en liten rund raring med gummerat hölje som ger ifrån sig grymt ljud? Tänk på att vi på Fyndiq får in nya produkter dagligen, så håll koll på denna sajt framöver om det är något du saknar just nu.

Tips för ett lyckat köp! Bor du stort kan en YE!! högtalare få finnas i fler än ett rum och kanske även i olika färger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Röd, gul eller gredelin! Eftersom teknikmärket YE!! erbjuder högtalarsystem av så många olika färger kan det ibland vara svårt att välja rätt. Ett tips är då att utgå dels från din inredning hemma, men framförallt din personlighet då du med största säkerhet kommer ha med dig denna portabla högtalare på resande fot. Släpp loss med färgerna och välj med ett bubbligt hjärta så kommer du bli mer än nöjd med ditt val.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.