Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Kundbetyg

Gadgets du inte visste att du behövde

Roliga gadgets för allt och alla! Prylar, saker, grunkor och manicker – kärt barn har många namn, och så är verkligen fallet när det kommer till gadgets. Vi på Fyndiq har samlat ihop en hel drös av spännande, roliga och funktionella gadgets som du inte visste att du behövde. För visst är det så, att ibland ser man något och tänker ”En sån vill jag ha!”? Exakt så kände vi för de produkter du hittar här på den här sidan. Ibland är man helt enkelt inte ute efter något speciellt när man shoppar och scrollar runt på nätet, men så ser man den där smarta gadgeten och undrar hur man kunnat klara sig utan en sådan tidigare. Hos oss hittar du massor av billiga gadgets att fynda bland, smidigt och enkelt på nätet förstås. Vi har gadgets för dig som gillar teknik, skönhet, odling, matlagning och mycket, mycket mer! Vad sägs exempelvis om en elektrisk kam med klippblad? Eller varför inte gullig nyckelring formad som en ekorre som även funkar som kapsylöppnare? Vi är säkra på att du kommer att fastna för minst en eller två gadgets ur vårt stora sortiment! Frågan är bara vilken gadget du klickar hem som du inte visste att du behövde? Trevlig shopping!

Tips för ett lyckat köp! Vi hoppas du hittar massor av roliga gadgets att klicka hem här på vår sida för gadgets du inte trodde att du behövde. Därför vill vi passa på att påminna om att du självklart har fri frakt, oavsett hur mycket eller lite du handlar. Du behöver alltså inte oroa dig för fraktkostnaden – den är ju nämligen gratis! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera! Plomberade varor inkluderas inte i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vad är gadgets? Om du inte har koll på vad gadgets är för något är det inget konstigt, man kan ju inte ha koll på allt här i livet. Kort och gott skulle man kunna säga att en gadget är en pryl som är till för att underlätta något eller för att underhålla. Vissa kanske tycker det är krångligt att allt ska vara på engelska, men det behöver faktiskt inte alls vara särskilt svårt. Gadget uttalas ”gädjet”, och skulle utan att krångla till det kunna ses som en synonym för grunka eller manick. Med det sagt är det alltså både det ena och det andra som kan definieras som gadgets. Här på Fyndiq har vi haft det i åtanke och valt ut roliga och användbara gadgets som täcker det mesta mellan himmel och jord – och förhoppningsvis finns här något för dig att klicka hem redan idag. Det som är så fantastiskt med gadgets är att det verkligen finns något för alla, och för alla möjliga tänkbara situationer. Visste du exempelvis att det finns särskilda spindelskrämmare? Eller en tvål i rostfritt stål som är effektivt för att få bort lök- eller fisklukt? Man skulle lätt kunna säga att om du kan föreställa dig ett problem eller en syssla av vilket slag som helst, så finns det med säkerhet en gadget som förenklar just detta. Länge leve gadgets och kreativa lösningar på alla dessa vardagliga sysslor och problem!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker – vilket i sin tur innebär att de eventuellt kommer att levereras i flera olika paket vid olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid fri.