Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Fynda julklapp till mormor & farmor online!

Att hitta den perfekta julklappen! Nu är det enklare än någonsin att få tips på billig julklapp online, nämligen här på Fyndiq! Här har vi samlat ett antal tips på julklappar till mormor och farmor som vi tror skulle göra de allra flesta riktigt glada på julafton. Välj och vraka mellan hudvård från Rituals och Clinique, klassiska handväskor i läder, parfym från Elisabeth Arden eller varför inte väldoftande ljus från Voluspa och WoodWick? Men om detta inte känns rätt har vi även billiga sjalar, söta bakredskap samt en och annan hårfön! Välkommen in och fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Fråga farfar eller morfar om det är något särskilt som mormor eller farmor verkligen skulle uppskatta, så kan du överraska henne på julafton! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

I mormors handväska. Ofta döljer sig en och annan karamell i djupet av väskan, men varför inte unna mormor eller farmor en ny, fin och billig handväska lagom till att det nya året slår in? Här på Fyndiq har vi samlat en hel mängd handväskor i allt från stilren design till fransiga varianter i mocka och läder. Kanske en klarröd handväska med stadiga handtag? Sedan är det inte mycket som kan gå fel med en fräsch parfym eller ett friskt doftljus från Yankee Candle eller Voluspa. Oavsett om du vill ge en damig scarf, en väska eller ett redskap för bakning så har vi det här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer är det alltid billig frakt.