Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda reseprylar till din resa

Fynda billiga reseprylar till din resa

Dags att resa? Då kanske du behöver lite av både det ena och det andra? Praktiska reseprylar att ta med sig oavsett om det handlar om en inhemsk roadtrip eller utlandssemester är till exempel en ordentlig necessär med gott om plats i, en nackkudde och en sovmask. Eller kanske är det en helt ny weekendbag du är på jakt efter? Bland alla billiga reseprylar online här finns det mesta du kan tänkas behöva!

Kolla in det breda och noga utvalda sortimentet och hitta precis alla smarta reseprylar du vill ha. Här finns bland annat resväskor, weekendbags, ryggsäckar, resetillbehör och mycket mera...

Massor av roliga reseprylar att shoppa online!

Finns det något som är smidigare än att handla reseprylar på nätet? Du plockar enkelt ut de reseprodukter du vill ha, lägger dem i din varukorg och får snabb leverans – ursmidigt! Vad sägs om ett snyggt passfodral, en bagagevåg eller kanske en kreditkortshållare med närmare hundra olika fack i? Eller du kanske är mer sugen på ännu mer praktiska reseprylar som en påfyllningsbar parfymflaska som är okej att ta med i handbagaget, en adapter och en powerbank? Välj bland tusentals produkter och beställ enkelt hem ditt fynd redan idag!

Tips på ett lyckat köp!

Hur lång resa ska du åka iväg på? Om du ska flyga i flera timmar och kanske till och med korsa Atlanten kan det vara smart att ha med dig ett bra handbagage där du får plats med extra reseprylar och bekvämligheter för resan såsom en nackkudde, öronproppar och ett resekit. Varför inte välja ett resväskepaket med väskor i olika storlekar som alla matchar varandra i utseende och stil? Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp?

Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen.

Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.