Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra & billiga datorer online!

Fyndiqs favoriter

Allt från minidator till speldator! Förr i tiden var datanörd ett skällsord, men ack vad tider förändras. Numera är vi alla datanördar och det är nog många som känner sig halva när de är utan sin dator. Det är också just därför som vi på Fyndiq har samlat ihop mängder av olika datorer till ett billigt pris, så att du ska kunna fynda en bra dator utan att behöva oroa dig av att bli ruinerad på vägen. Vårt utbud är stort och priset lågt, kom in och kika om du hittar den modell som du är sugen på!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara svårt att välja bland alla modeller som finns, så vet du inte vilken som passar dig är det smart om du läser produktbeskrivningen ordentligt först. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Om inte billiga datorer så billigare! En dator kostar ju en del, så är det oavsett om en handlar begagnade datorer eller en sprillans ny Mac dator. Men om du väljer att handla din dator via oss på Fyndiq kan du vara säker på att det i alla fall är lite billigare än vanligt. Oavsett om du söker efter en avancerad speldator eller en minidator kommer du här att hitta en dator som passar dig. Kika in vårt stora utbud och låt din inre datanörd njuta av utbudet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.