Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga USB 2.0 online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga USB 2.0 kablar online! På jakt efter en USB sladd? Då har du kommit till rätt plats att leta på. Här hos oss på Fyndiq har vi nämligen samlat ihop ett brett sortiment av USB 2.0 sladdar och kablar för dig att fynda bland – och de passar för massvis av varumärken. Här hittar du USB 2.0 kablar för A till A, A till B och A till Micro-USB samt att vi dessutom har en hel del USB 2.0 kablar för A till Mini-USB. Ett brett sortiment som sagt. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! En USB kabel kan man aldrig ha för många av, så passa på att köpa med dig ett gäng på en gång – frakten blir samma oavsett hur många produkter du plockar med dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid redo med USB! Funderar du på vad en USB 2.0 sladd ska användas till? Svaret är enkelt. Mycket. Du kan ha den som extra mobilladdare genom att ansluta USB porten till din dator och andra änden i din mobil, förutsatt att du valt rätt USB 2.0 kabel förstås. Sen används USB 2.0 kabel med fördel för att koppla ihop datorn med hubb, skrivare, scanner, externa hårddiskar och annat. Kika igenom sortimentet och välj den sladd eller kabel du tycker passar bäst för dina behov!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.