Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig USB 3.0 kabel online!

Fyndiqs favoriter

Köp bra & billig USB 3.0 kabel online! De flesta av oss är i behov av en USB-kabel ibland och då är det skönt att ha en hemma att plocka fram. Den som hittat just till den här sidan är förmodligen intresserad av att hitta en USB 3.0 kabel som fungerar till de flesta telefoner från Samsung och HTC. En USB 3.0 kabel passar nämligen till små kontakter, som de flesta nya elektronikprylar här. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga USB 3.0 kablar och de finns i olika utformning för att passa olika ändamål!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att köpa rätt USB-kabel som passar till din telefon eller till din elektronikpryl. Det finns nämligen en rad olika USB-kablar på marknaden och alla är inte kompatibla med alla apparater. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ladda och överför data! Det som är så oerhört bra med en USB-kabel och som gör att den är överlägsen andra typer av kablar, är det faktum att den har flera olika användningsområden. Den kan exempelvis användas för att ladda den enhet som den kopplas in i men kan även överföra data från mobiltelefonen till en PC eller Mac-dator. Den kan dessutom ansluta kameror och annan utrustning som har väldigt små USB-kontakter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.