Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

9 knasiga köksredskap - och hur du använder dom!

Mer smoj i köket, yes please!  

Torsdag kl 17.43, du kommer hem och har noll motivation till att börja fixa käk. Känns det bekant? Då kommer här 9 tips på hur du kan göra det hela liiite roligare, och faktiskt mycket enklare. Med andra ord få in lite mer small moments of joy aka smoj i ditt kök! Vad sägs till exempel om bakad potatis på 4 minuter, eller kanske vispad grädde på 30 sekunder? Yepp, helt sant. Fortsätt scrolla för att spana ni alla 9, och kom direkt till produkten genom att klicka på resp. bild. 

1. Påsklämma med hällfunktion

Inget mer spill och inget mer letande efter alla dessa påsklämmor som ständigt försvinner. De här klämmorna har inbyggd hällfunktion och återförslutningsbart lock så de kan sitta kvar på påsarna, smart va? 

2. Gräddblixten 

Bye bye elvispen - du var för långsam! Nu är det gräddblixten som fixar den vispade grädden. Så här funkar den: Häll i upp till 2,5dl grädde, sätt i handtaget och börja pumpa. När grädden är klar, sätt på förvaringslocket och in i kylen - done! 

3. Melonskäraren

Perfekta bitar, inget kladd - yeah right? Jo, med den här supergrejen går det att få till jämna melonskivor utan att kladda ner hela skärbrädan. Precis som på bilden är det bara att skära melonen på mitten och sen skära upp. 

4. Hot dog slicer 

Say what? Nu tänker du kanske att det här måste vara världens mest onödiga grej. Men smoj-faktorn på en fun-looking-hot-dog jämfört med en "vanlig" är betydligt högre. Easy peasy att använda är den också, bara placera den runt korven och rotera. 

5. Chipsmaker 

När abstinensen på chips kickar in sent en lördagkväll och allt du har hemma är några trötta potatisar - då kan du va lugn. I alla fall om du ser till att ha en chipsmaker hemma. Med det här kick-ass redskapet kan du fixa nyttigt snacks på några få minuter. Gör så här: Skär potatis, rödbeta eller annan mumsig rotfrukt i tunna skivor med hjälp av locket, placera dom i "springorna" och in i micron. Klart! 

6. Sushirullare 

Okej det här faller kanske inte i kategorin "snabb middag", för att göra egen sushi är lite av ett projekt.  Men de dagar du inte är dödstrött efter jobbet eller kanske på helgen när du vill lyxa till det, då är det här redskapet en perfect match! Gör så här: Stoppa i rå fisk och kokt ris på ett ark av nori i maskinen, ladda upp dina toppings , stäng locket, och dra i flärpen för att rulla ihop det hela till en perfekt sushi.

7. Köttbulletången 

Helt ärligt, att få massa kladdig köttfärs mellan fingrarna är ingen synonym till ordet mysigt. Så, för att höja mysfaktorn och slippa kladdet kom någon smartis på den här köttbulletången. Doppa tången i kallt vatten och börja forma perfekta köttbullar. PS. En perfekt present till kompisar som inte kommer från landet lagom! 

8. Ultimata silen 

Den här darlingen kan verkligen göra ditt liv enklare! Inga makaroner som "råkar" åka ner i diskhon när du för nittiosjunde gången tror att locket funkar som sil. Glöm locket, det är dags att gå vidare - och här är din perfekta ersättare. 

9. Bakad potatis i påse

Bakad potatis, du kollar otåligt in i ugnen var femte sekund och undrar huuur lång tid ska det ta egentligen? Svar: 4 minuter! Den här magiska påsen kirrar potatisen snabbare än du hinner få fram skagenröran. All u need: en hand eller två som stoppar ner potatisen i påsen, några klick på mikron och sen några minuters vänta.