Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Så fungerar Fyndiq

Fyndshopping är kul! För att det ska vara superlätt för dig att hitta Sveriges allra bästa fynd har Fyndiq samlat hundratusentals fyndprodukter från hundratals butiker under ett och samma tak för dig att enkelt klicka hem här. Finner du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får vi in hundratals nya fynd på Fyndiq.

Fyndshoppa bland hundratusentals produkter
från hundratals handlare på Fyndiq

Shoppa hem dina favoritfynd inom mode, leksaker, mobiltillbehör, heminredning, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid eller någon annan av våra tusentals produktkategorier.

Produkterna skickas direkt från
Fyndiq-butikerna hem till dig

Dina fynd skickas direkt hem till dig från butikerna som säljer produkterna på Fyndiq. Har du beställt mer än en produkt kan de skickas från olika butiker och levereras då i olika paket eller brev.

Du har dina fynd 1-12 arbetsdagar efter beställning

Senast 1-12 arbetsdagar från beställning har du fått hela din order. Har du beställt flera produkter, tänk på att de kan komma att levereras i olika paket på olika dagar, samt att vissa paket måste hämtas på utlämningsställen, så håll utkik efter eventuell avi från Posten, DHL eller Schenker.

Fyndiq är trygg e-handel

På Fyndiq är det både enkelt och tryggt att shoppa. Det kan våra 1 600 000 kunder som hittills fyndshoppat hos oss vittna om. Vi är Trygg e-handels certifierade och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter. Produkterna på Fyndiq säljs av många olika butiker, men det är Fyndiq som ansvarar för din order från beställning till leverans. Har du några frågor kring din order, hör gärna av dig till Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig.

Välkommen till Fyndiq!