Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Black Friday 2018!


Gör dig redo för en storslagen förfest inför julens megafest!


I år bjuder vi in dig till en riktigt grym förfest på Black Friday. Du kan vänta dig Deals i masser till rabatterade superpriser - under 24 timmar.

Black Friday-förfesten pågår i 24 timmar, med start kl 00.00 fredagen den 23 november 2018 och avslutas kl 00.00 på lördagen den 24 november.

Här har du den perfekta uppladdning inför julen!

Är du en av de få som är ute i god tid med dina julklappar? Passa på under Black Friday att ladda upp med julklappar till dina nära och kära utan att behöva lämna soffan! Glöm inte bort dig själv - Black Friday är inte bara till för att hitta fantastiska julklappar till andra, det är även ett perfekt tillfälle att unna dig själv det du har suktat efter hela året.

Missa ingenting!

Oavsett om du är ute efter en ny tv, kläder, smink eller en fidget spinner så vill du inte missa denna högtids specialerbjudanden. Få exklusiv information om vilka deals som kommer på Black Friday genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration och erbjudanden direkt till din mejl, före alla andra!

Black Friday är årets event inom onlineshopping!

Precis som de senaste tre åren kommer vi ladda upp med hundratals otroliga deals under Black Friday. Du kommer hitta fantastiska produkter inom elektronik, skönhet, mode, mobiltillbehör, spel och mycket mer! Vi lovar att du kommer hitta mängder med fynd både till dig själv och även andra! Häng inte med i julstressen ännu ett år, fynda på Black Friday en hel månad innan jul! Dessutom slipper du trängas och köa - dina superfynd är bara ett klick bort!

Black Friday är alltid dagen efter Thanksgiving och är USAs största shopping och readag. Alla butiker öppnar på den här dagen extra tidigt och stänger sent, vissa butiker har öppet från midnatt till midnatt! Traditionen Black Friday har funnits sen 1960-talet i USA, med sin rot i Philadelphia. Sedan 1975 har Black Friday varit nationellt i hela USA.