843 010 produkter från 1 734 butiker!
1 595 700 unika kunder!
1 515 varumärken!
Kundtjänst

Att handla och betala

Så här enkelt fyndar du:

 1. När du hittat ett fynd du vill ha så klickar du på ”Lägg i Kundvagnen”.

 2. När du lagt alla fynd du vill köpa i kundvagnen klickar du på ”Till kassan” högst upp till höger på sidan för att betala.

 3. I kassan kontrollerar du att alla fynd du vill ha finns i kundvagnen. Vill du ändra antal eller ta bort något kan du göra det här. Vill du lägga till en annan produkt letar du upp den som vanligt och klickar på ”Lägg i kundvagnen”, och gå sedan till kassan igen. Dina fynd ligger kvar om du vill fortsätta handla.

 4. Välj hur du vill betala.

 5. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Med ditt personnummer kan du enkelt hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, som förs in automatiskt i formuläret. Skriv mejladress och mobilnummer du enklast nås på (så att du kan ta emot eventuell sms-avisering vid leverans).

 6. När du bekräftar din beställning görs din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan där du kan välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din beställning.

 7. Vi mejlar också en bekräftelse att vi tagit emot din beställning.

 8. Inom 3-5 arbetsdagar är fynden hos dig. För otympliga/tunga produkter kontaktas du inom 5 arbetsdagar från beställningsbekräftelsen för att gemensamt bestämma dag för leverans.

 9. Du kan läsa mer om hur Fyndiq fungerar här.

 10. Tänk på att när köpet väl är gjort kan du inte lägga till produkter eller göra ändringar i en beställning, utan du får i så fall göra ett nytt köp och returnera det du inte vill ha. Du kan läsa mer vad som gäller vid returer här.


Viktigt

Efter att du genomfört ett köp kan du inte lägga till produkter till en order, utan du får i så fall göra ett nytt köp för den nya produkten du önskar.

Det går heller inte att ändra information i ett genomfört köp, dvs. byta leveransadress, eller ändra produkttyp, storlek, modell och liknande. Du får istället göra ett nytt köp och returnera de produkter som du inte önskar enligt de riktlinjer som anges under Returer.

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

 • Klarna Konto, månadsfaktura med dina samlade inköp som kan delbetalas
 • Faktura med 14 dagar som betalningsvillkor via Klarna
 • Kortbetalning med VISA eller MasterCard
 • Direktbetalning via Payson

Fakturabetalning med Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 29 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta om 25,50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att Klarna ska veta att du är den du uppger dig vara. Klarna behandlar då dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av erbjudanden och tjänster såvida du inte meddelar Klarna att du inte vill ta del av sådana erbjudanden och tjänster.

Klarna Delbetalning

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Allmänna villkor för Klarna Delbetalning hittar du här.

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på Fyndiq. Vi samarbetar med Nets och Adyen, som är en av de ledande leverantörerna av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad samt licensierad för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) för att hantera betaltransaktioner på med högsta säkerhetsnivå.

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Nets, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Fyndiq där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Presentkort

För att använda presentkort som betalmedel använder du den kod som medföljde presentkortet (koden anges i kassan). Presentkort är ett giltigt betalmedel för alla varor och tjänster på Fyndiq med undantag för presentkort.

Om du inte använder hela presentkortets summa vid ett tillfälle sparas återstående belopp på samma presentkort, återstående belopp kan därför användas vid ett annat tillfälle med samma presentkortskod. Du kan inte använda fler presentkort vid samma köptillfälle och om presentkortsvärdet inte täcker hela köpesumman kan du helt enkelt välja något av våra andra betalsätt för att betala återstående belopp.

Fyndiqs presentkort är giltiga i 1 år från inköpsdatum.