Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kontakta oss


Fyndiqs kundtjänst - vi hjälper dig

Ligger du sömnlös över ett köp du ångrar eller står du i valet och kvalet mellan två produkter? Lugn, kontakta oss så hjälper dig. Eller du kanske är missnöjd med något, har ett smart tips på hur vi kan göra fyndshopping ännu roligare, eller bara vill säga hej? Oavsett ärende är du välkommen att höra av dig! 

Vår kundtjänst - snabbt, enkelt och smidigt

Support är bara några klick bort. Besök vår Kundtjänst. Här får du svar på allt från produktinformation, beställningar och returer. Du kan själv reklamera en produkt, anmäla den saknad eller ångra ett köp på några klick. Allt du behöver är ditt beställningsnummer som du hittar i mailet vi skickade dig vid ditt köp. Vi svarar på dina ärenden inom några dagar. 

Vår kundtjänst: https://customer-support.fyndiq.com/

Här sitter vi

(Tänk på att du inte kan använda denna adress för att skicka tillbaka din retur.)

Fyndiq AB
Ynglingagatan 16
SE-113 47 Stockholm

Själva shopen finns bara online. Det går inte att shoppa här eller skicka hit sin retur.

Org. nr: 556792-1712
Momsreg. nr: SE556792171201

Fyndiq AB på Allabolag

Företaget innehar F-skattebevis


Sälj mer till fler

Gör dig själv (och dina kunder) en tjänst och öppna upp helt nya försäljningsmöjligheter för dina produkter. Det är superenkelt att skapa ett konto, prova själv på http://fyndiq.se/handlare/


Press

Skriver du en story om Fyndiq eller bara nyfiken på vad som händer bakom kulisserna på Sveriges tech-iaste fyndsajt? Klicka in på Mynewsdesk för nyheter och pressmeddelanden.


Product Quality Assurance - Removal Request

Om du tror att en viss produkt / annons på Fyndiq.se gör intrång i dina immateriella rättigheter, kan du skicka in en begäran om att vi ska ta bort den. Det du skickar in behöver innehålla följande (svenska) (english)