Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Expressleverans!

Ibland (rätt ofta på Fyndiq) hittar man de där grejerna som man bara måste ha NU NU NU. Det går liksom inte att vänta 1-5 arbetsdagar. 

Kolla därför efter produkter märkta med Expressleverans,  då får du nämligen den produkten inom en till två arbetsdagar!

Vad är Expressleverans?

Namnet säger sig självt, nämligen att produkter märkta med Expressleverans kommer till dig extra snabbt, inom 1-2 arbetsdagar istället för ordinarie 1-5 arbetsdagar! 

För dig som bor på Gotland, i Dalarna eller norr om Dalarna så garanterar vi att produkter märkta med Expressleverans kommer levereras till dig eller ditt postombud inom tre arbetsdagar.

Hur vet jag om en produkt skickas med Expressleverans?

Superbra fråga! Produkterna som är extra snabba är märkta med en speciell symbol. Du kan sortera på produkter med symbolen så blir det lättare att se vilka produkter som skickas med Expressleverans! Det ändrar du antingen i högra hörnet ovanför produkterna, eller lite längre ner på vänster sida om produktlistan. 

För vilka postnummer gäller tre dagars leveranstid?

Tre arbetsdagars leveranstid gäller för postnummer från Gotland, i Dalarna eller norr om Dalarna. De postnummer börjar på 62 och 77-98. 

Varför kan ni inte garantera två dagars leveranstid i hela landet?

Åh även om det hade varit fantastiskt med två dagars leveranstid överallt så går inte det. Vi bor i ett ovanligt avlångt land och därför kan inte Postnord alltid garantera att alla paket som ska åka längre sträckor hinner fram på 2 arbetsdagar. Därför gäller 3 arbetsdagars leverans för paket som ska till Gotland, Dalarna och Norr om Dalarna.

Är det något annat du undrar? Kontakta oss på https://customer-support.fyndiq.com/ så får du hjälp av våra fab kundtjänst-ninjor!

Så leta efter den här taggen för de här produkterna är EXTRA snabba!