787 860 produkter från 1 736 butiker!
1 430 900 unika kunder!
1 558 varumärken!
Kundtjänst

Fyndiqs julgaranti, vad är det?

Är du en sån som är ute i sista sekunden när det kommer till julklappsshopping? Vad bra, för vi är såna som har tänkt på det och erbjuder dig som julshoppare ”julgaranti” på utvalda produkter. Mellan den 17 december och 21 december 2015 kan du alltså shoppa produkter med julgaranti (garanterad leverans) inom två arbetsdagar.

För dig som bor på Gotland, i Dalarna eller norr om Dalarna så garanterar vi att produkter med julgaranti levereras till dig eller ditt postombud inom tre arbetsdagar. Du kan alltså shoppa senast den 20 december för att få produkter levererade innan tomten ska komma.

Hur vet jag om en produkt ingår i julgarantin?

Produkterna som ingår i “julgarantin” är märkta med en speciell symbol. Du kan sortera på produkter med symbolen så blir det lättare att se vilka produkter du kan klicka hem innan julafton!

Så fungerar det

För vilka postnummer gäller tre dagars leveranstid?

Tre arbetsdagars leveranstid gäller för postnummer från Gotland, i Dalarna eller norr om Dalarna. De postnummer börjar på 62 och 77-98.

Varför kan ni inte garantera två dagars leveranstid i hela landet?

Vi bor i ett ovanligt avlångt land och därför kan inte Postnord alltid garantera att alla paket som ska åka längre sträckor hinner fram på 2 arbetsdagar. Därför gäller 3 arbetsdagars leverans för paket som ska till Gotland, Dalarna och Norr om Dalarna.