IntegrationerAskås har sedan 1997 utvecklat det som idag anses vara en av marknadens mest väl ansedda plattformar för e-handel. Genom att kombinera strategi, kunskap och design erbjuds en totallösning som är anpassad efter kundens behov oavsett om man vill jobba med olika försäljningskanaler eller målgrupper.

Askås har en integration mot Fyndiq som gör försäljningen enkel att hantera. Integrationen har bulköverföring av produkter, vilket görs direkt från Askås admin, samt lager- och ordersynkronisering. En Fyndiqorder kommer in direkt i Askås webbadmin och kan hanteras precis som en order från egen butik.


C4Media är fullintegrerad mot Fyndiqs API, vilket möjliggör för C4Medias användare att enkelt skicka in och adminstrera produkter för försäljning på Fyndiq.

C4 Media är en kreativ ehandelsleverantör. Med flera års erfarenhet och 100 tals nöjda kunder säljer C4Media en stabil egenutvecklad webshop som är smidig och lättarbetat till en engångskostnad. Hos C4Media påverkar du din webbshop precis som du vill. Utan månadskostnader och med innovativa kunder bygger C4media framtidens e- handel.

C4Media har också moduler för grossistlösningar, kopplingar till VISMA, Specter m.m.


Med skräddarsydda affärssystem har Eseco sedan 2001 levererat stabila och helautomatiserade affärssystem för både e-handel och fysisk kassa.

Eseco har idag en fullständig integration mot Fyndiq som gör det möjligt att enkelt föra över produkter och synkronisera lagersaldo. Dessutom stödjer kopplingen ordersynkronisering vilket innebär att dina Fyndiq-orders automatiskt läses in i ditt eget ordersystem för en smidigare hantering.


Fortus International Solutions har 14 års erfarenhet av internationell distanshandel och erbjuder helhetserbjudande inom systemlösningar och tjänsteoutsourcing till små, medelstora och större företag.

Ehandelsplattformen har idag full integration mot Fyndiqs API och ger sina butiker möjligheter till produktöverföring, lagersynk samt orderkoppling så att fyndiqorderna kommer in i butikens ordinarie flöde.


Kodmyran AB hyr ut och säljer butikslösningar för e-handel, samt bedriver konsultverksamhet inom e-handel.

Kodmyran har en fullintegration till Fyndiq vilket gör det möjligt för plattformens butiker att använda olika funktioner för att hantera fyndiqförsäljningen så effektivt som möjligt. Smidig produktöverföring, lagersynkning, enkel orderhantering och värdefulla sorteringar och statistik gör att du kan ha full koll på din fyndiqförsäljning.
Med Fyndiqs Magentomodul, som bygger på vårt senaste API och är kompatibel med Magento 1.7, 1.8, 1.9.X, kan du på ett enkelt sätt kan ladda upp hela, eller delar, av ditt sortiment, synka lagersaldo och importera dina Fyndiq-orders.

Här kan du ladda ner modulen tillsammans med användarmanualen och installationsanvisningar. För att kunna använda modulen behöver du även få tillgång till vårt nya API v2. Maila oss så hjälper vid dig!
Nordisk e-handel är en del av eValent Group vars produkt- och tjänsteportfölj är marknadens bredaste. eValent Group arbetar med flera olika e-handelssystem som Magento och den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel. Företaget som idag har 35 anställda har sitt huvudkontor i Malmö och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014.

Nordisk e-handels över 1300 kunder består mestadels av små till medelstora företag med bas i Skandinavien. Integrationen mellan Nordisk e-handel och Fyndiq som är helt kostnadsfri möjliggör sina anslutna butiker att enkelt föra över produkter, importera orders samt synkronisera lagersaldo.
PrestaShop erbjuder en internationell platform med hundratals verktyg för att kunna bygga upp och hantera din webshop helt efter dina egna behov. I Sverige är PrestaShop en av de mest använda plattformarna och totalt har de 250 000 användare världen över.

Fyndiqs PrestaShop-modul bygger på vårt senaste API och är kompatibel med PrestaShop 1.5, 1.6. Med modulen kan du enkelt ladda upp produkter, synka lagersaldo och importera orders.

Här kan du ladda ner modulen tillsammans med användarmanualen och installationsanvisningar. För att kunna använda modulen behöver du även få tillgång till vårt nya API v2. Maila oss så hjälper vid dig!
Prestaworks erbjuder en fullständig integration i modulform för PrestaShop mot Fyndiq som kommunicerar via alla led. Modulen är byggd på Fyndigs API v1 och är en automatisk brygga där du som handlare sköter hela din försäljning mot Fyndiq via en kanal (butikssystemet).

Beställningar från Fyndiq faller automatiskt in i butiksystemet och sköter samtidigt lagersynkroniseringen automatiskt. Produktexport görs med några enkla knapptryck och integrationen erbjuder även statistikdata som gör det enkelt att få en överblick över din försäljning på Fyndiq.


Ett av Sveriges mest sålda kassasystem som bl.a. innehåller bonus- och rabattsystem för kundlojalitet, kortbetalning, Swish och faktura. Kontroll över lager med order, enkel inventering och statistik. Funktioner för bl.a. serviceärenden, provisionsförsäljning, centralstyrda butiker och integration med redovisningen. Finns för både enskilda butiker och för kedjor.

Quadriga har tillsammans med Fyndiq en integration som innebär att den fysiska butiken inte behöver ha en egen komplett e-handel för att sälja på nätet. I stället kan butiken koppla kassasystemet till Fyndiqs internetvaruhus. Utvalda varor läggs direkt ut med benämning, pris, text och bild på Fyndiq som tar hand om betalningar och administration av dina internetorder.


Quickbutik vill att du som e-handlare ska kunna starta och driva din webbutiks tillväxt utan tekniska förkunskaper och har därför i fokus att leverera en smidig och användarvänlig tjänst som gör det möjligt för dig som e-handlare att lägga tid på annat.

Med en fullständig integration mot Fyndigs senaste APIv2 kan plattformens butiker nu även på ett smidigt sätt hantera sin Fyndiqförsäljning genom såväl enkel produktöverföring som order- och lagersynk.


Sello startades 2006 som ett renodlat orderhanteringssystem för säljare på Tradera. Den 1 september 2011 tog man steget ut till att göra Sello.nu till ett multikanalsäljsystem och erbjuder kopplingar förutom till Tradera, även till fyndvaruhuset Fyndiq och en egen Selloshop.

Alla de över 2000 handlare som är knutna till säljverktyget Sello är automatiskt integrerade mot Fyndiqs API och kan därmed lätt skicka in produkter till försäljning på Fyndiq samt administrera och mottaga orderinformation via sin egen webbshopssystem.


Talex AB grundades 2002 och är idag en av Nordens ledande leverantörer när det gäller e-handelssystem. Talex Webshop är speciellt kända för sina möjligheter att kunna anpassa webshopen efter kundens behov.

Tack vare integrationen mot Fyndiqs API har alla som använder Talex webbshopsplattform automatiskt en Fyndiq-knapp genom vilken man snabbt och enkelt kan skicka in och administrera produkter för försäljning.

Talex webshopen hämtar också in dina Fyndiq-ordrar och skapar en order av varje Fyndiq-order i webshopen samt även uppdatera lagersaldo om den används.


Vendre är ett konsultbolag med spetskompetens inom e-handel med många års erfarenhet inom e-handelsbranschen.

Deras system är nu helintegrerat med Fyndiq vilket innebär att butiker på Vendres plattform enkelt kan börja sälja hela eller delar av sitt sortiment.

Integrationen stödjer viktiga funktioner såsom produktöverföring och lagersynkronisering. Dessutom går de order som skapas på Fyndiq direkt in i Vendres system vilket gör försäljningen lättöverskådlig.


Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och har idag ca 800 st butiker anslutna till sin plattform.

De har nu en integration mot Fyndiq vilket innebär att du som handlare på denna plattform enkelt kan börja sälja hos oss. För att kunna använda kopplingen krävs den senaste versionen av Wikinggruppens plattform.

Genom kopplingen kan ni omgående skicka över utvalda produkter som ni vill sälja på Fyndiq. Funktioner som lager- och ordersynkronisering finns på plats och dessa gör att ni enkelt slipper de tidigare manuella flödena. För att få kopplingen ber vi er att kontakta Wikinggruppens support på sales@wikinggruppen.se.WooCommerce har på bara några år blivit inte bara Sveriges, utan även världens, mest använda plattform. Fyndiqs WooCommerce-modul bygger på vårt senaste API och är kompatibelt med WooCommerce 2.2 och högre. Med modulen kan du på ett smidigt sätt ladda upp produkter, synka lagersaldo och importera orders.

Här kan du ladda ner modulen tillsammans med användarmanualen och installationsanvisningar. För att kunna använda modulen behöver du även få tillgång till vårt nya API v2. Maila oss så hjälper vi dig!