Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Vem blir Fyndiqs miljonte kund?

Den miljonte kunden får en resa för två personer till Berlin. Resan avser flyg och tre nätter på ett härligt hotell som handplockats av oss på Fyndiq. Resan måste göra senast den 31 december 2015. Resans värde är cirka 10.500 kronor och kan inte bytas ut mot kontanter och om den miljonte kunden absolut vill åka till någon annan destination så funkar inte det heller.

Det är bara de som inte tidigare handlat hos Fyndiq, ny unik kund, som kan bli den miljonte kunden, men om du redan är kund kan du tipsa dina kompisar som ännu inte är kunder hos Fyndiq. Om sedan någon av dessa kompisar handlar på Fyndiq och blir Fyndiqs miljonte kund har du en chans att få åka med din kompis på denna mystiska resa, om inte din polare väljer att ta med sig sin morsa, brorsa eller annan bättre polare såklart…

Tävling: När smäller det?

En lycklig person vinner ett presentkort värt 3.000 kr att shoppa för på fyndiq.se. För att tävla ska du i kommentarsfältet på det här inlägget gissa vilket datum och klockslag den miljonte kunden klickar hem sina första fynd och svara rätt på de här frågorna: 1. Vilket annat land finns Fyndiq i förutom Sverige? 2. Vad heter Fyndiqs officiella Instagram? Den person som gissar närmast och svarar rätt på frågorna vinner presentkortet.

Se till att gissa innan den 17e september kl 23.59 för då är tävligen slut.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.