Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Mors dag - Så byter du ut klassiska presenterna

Klassikernas substitut

Det är enkelt att falla i klassiska-presenter-fällan såhär i Mors dag-tider, därför har vi samlat några bra tips på hur du undviker just det! Du hittar produkterna genom att klicka på bilden :) 


'Den lite finare chokladen'
Går du i tankarna på att slå in en lite finare choklad? Antioxidanter i all ära och fine, ungdomlig hud är alltid trevligt. Men det är inte bara mörk choklad som sitter på de egenskaperna. Här kommer något mycket roligare, som ni dessutom kan göra ihop. 

Ansiktsmasker med rolig djurmönster :) 

'Miljonchansen'
Lotter, det blir enkelt och bra... Sanningen är den att om mamma vinner 90 kr på lotterna du köpt kommer hon med största sannolikhet att lämna in dom, skaffa nya och tillslut stå vinstlös. (Sad but true). Tips - satsa istället direkt på att förvandla lottidéen till något hon inte skulle unnat sig själv. Mamma sätter trots allt alla andra i första rummet <3 

Superfin rosa väska med hängande detaljer till bästa mamma! 

'Den fina flarran'
Tänkt satsa lite extra och slå till på en fin bubbel? Vi tycker att prosecco, cava och allt bubbel däremellan hör hemma i gå-bort-presenter-facket. En trevligt men oj så opersonlig present mao. Här kommer en betydligt mer personlig pressie.


Lightbox för att påminna mamma om att hon är älskad! 

'Overkill'
Ibland får man för sig att “nu ska vi slå på stort”, vi köper fallskärmshoppning, klappa vargar eller något annat sjukt som mamma aldrig skulle köpa sig själv. But wait! En fågel viskade i vårt öra att Topp 1 på mammas lista är att få egentid och vila ut. Älskade sömn. Då har vi BÄSTA presenten för den önskningen att gå i uppfyllelse.  

Hur drömmig? Världens bästa kudde!  


Här kan du spana in fler presenttips på hur du gör mamma glad på Mors dag den 27e maj.