Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Om Dealtastic crew!

Dealicia är en sprudlande 27 årig tjej från Stockholm. Eller från och från, hon föddes där och bor där nu, men mellan the baby days och nu har hon bott i åtta länder och talar åtta språk flytande. Att rabbla upp alla språk är inget Dealicia har tid för, hon är nämligen alltid på språng och självklart med minst tio läppstift i sin handväska. Något det alltid finns tid för är att prata om highlighters, tangle teezers, Silvia Plath och mobilskal så klart. Det bästa som finns är att testa nya produkter, tycker Dealicia, och sedan sprida Small moments of Joy till alla man stöter på. Att sitta och ruva på svinbra tips är så missunnsamt! säger Dealicia, typ som att man verkligen hatar mänskligheten. Ska nagellacket och läppstiftet matcha? No way vem orkar tänka på det. Ska nagellacket och mobilskalet matcha då? Oh yes, de syns ju hand i hand så att säga.

Ställ Dealicia en beauty relaterad fråga, och hon kan svara på det. Ställ Dealicia en samhällsrelaterad fråga, och hon kan svara på den med. Dealicias BFF heter Dealsdavve och de jobbar även tillsammans. Drömmen att få jobba ihop med sin bff liksom! Någon gång försökte Dealicia låna Dealsdavves wallet ninja, men den hade ingen nagelfil så det fick faktiskt vara. Nog om Dealicia (inte för att det någonsin är nog men för nu…) här kommer Dealsdavve!Dealsdavve är född och uppväxt i Ope, Östersund och är en riktig out doors kind of guy. Fotboll är så klart en inbiten hobby sedan barnsben och likaså att spendera tid ute i skog och mark. Dealsdavve är den personen som kan sitta i en taxi mellan klubbarna med sina bästa, men ack så upptagna, polare och utbrista “Hörni, vi måste ju se till att ses en gång i månaden… och flugfiska!”. Mellan klubbarna i Ope tänker du nu, det kan inte vara många där inte! Men Dealsdavve flyttade som 25åring till Stockholm för att plugga på Hyper Island, och bor sedan dess på Södermannagatan på Södermalm. Dealsdavve skrattar gott åt Stockholms hipstern som dricker sitt förbaskade cold brew och smörjer skägget med oljor som doftar bergamott. Tacka vet jag havtorn i skogen, berättar Dealsdavve. Att ta en näve å käka opp det stärker kropp och skägg! skrockar han. Är Dealsdavve 59 år? Nä, han är 30 och bortsett från en naturmänniska är han även sjukt intresserad av design och teknik.


Man skulle kunna tro att Dealicia och Dealsdavve skulle vara varandras nemesis, aka typ inte stå ut med varandra, men de har något riktigt starkt gemensamt - ett mega intresse för fynd.


Behöver du fynda bra, snygga, funktionella produkter så vet Dealicia och Dealsdavve precis vart du kan hitta det till ett riktigt toppenpris!