Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Säkerhet och Sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi arbetar med de ledande leverantörerna av betalsystem för näthandel och behandlar alla personuppgifter konfidentiellt.

Betalningssäkerhet

När du handlar på Fyndiq.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Nets. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Nets där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Vi hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Nets

Nets är en av de ledande leverantörerna av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierade samt licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) för att hantera betaltransaktioner med högsta säkerhetsnivå. PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Hantering av uppgifter

När du handlar på Fyndiq.se sker all hantering av dina uppgifter i kassan krypterat, med hjälp av ett SSL-certifikat utfärdat av AlphaSSL Certificate Authority. Certifikatet gör att all kommunikation mellan dig och Fyndiq krypteras med höggradig AES-256 256-bit kryptering.

Dina personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part (om det inte krävs i samband med ditt köp). Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera din beställning. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss på kundtjänst, så ordnar vi det.

Om du har valt att få våra nyhetsbrev, mejlar vi nyheter och erbjudanden till dig. Vill du inte ha nyhetsbreven längre kan du enkelt avregistrera dig via avregistreringslänken i slutet av nyhetsbrevet eller kontakta kundtjänst om du behöver hjälp.