• Snabba leveranser

Nå ut till miljontals fyndjägare - enkelt och effektivt


Fyndiq är en svensk marknadsplats för e-handel och Sveriges största fyndvaruhus på nätet och en effektiv merförsäljningskanal för handlare över hela landet.

Vår främsta uppgift är att sammanföra framstående handlare med fyndsugna köpare. Fyndiq slog upp sina virtuella dörrar i augusti 2010 och tog därmed ett kliv in på den svenska e-handelsmarknaden.

Därför ska du välja Fyndiq

Fyndiq.se startade med syftet att vara en enkel och effektiv merförsäljningskanal för landets alla handlare att maxa sin försäljning. Vi gör det möjligt för våra handlare att koncentrera sig på att hitta bra produkter för våra fyndjägare, leverera högkvalitativ produktinformation och att skicka ut produkten till kunden genom att hantera allt från marknadsföring till betalning.

Vi har inga fasta avgifter eller bindningstid. Istället betalar du endast när du sålt en produkt genom en försäljningsavgift samt en produktkategoriavgift. Försäljningsavgiften är 10% exkl. moms på ditt försäljningspris mot konsument på Fyndiq. Produktkategoriavgiften är 8 kr exkl. moms för varje såld produkt.

Över en halv miljon fyndsugna kunder besöker oss varje månad och fyndar bland flera miljoner bra produkter till ännu bättre priser. Tillsammans bygger vi det ultimata fyndvaruhuset på nätet. Våra handlare använder Fyndiq främst som:

  • Merförsäljningskanal - för att nå en ny och bredare målgrupp och snabbt komma igång med sin försäljning
  • Utförsäljningskanal - för att lägga ut de produkter som de inte vill rea ut i sin egen butik och frigöra lagerutrymme för ”hyllvärmare” som bara ligger och binder kapital.

Fyndiq arbetar genom en så kallad Flash-Sale-modell.

När en beställning läggs av en kund, köper Fyndiq produkten från försäljaren (i en "flash") och säljer produkten till kunden. Det betyder att Fyndiq alltid är kundens köpman. Dessutom är Fyndiq parten som fakturerar och hanterar betalningar från kunden och ordnar med utbetalning till försäljaren. Fyndiq fungerar även som första kontaktlinje med kunden och äger också förhållandet med kunden.

Att sälja på Fyndiq

Endast företag får registrera sig, inte privatpersoner. Endast ett konto per organisationsnummer godkänns.

För företag som står skrivna utanför Sverige, vänligen notera att andra regler gäller för att få sälja på Fyndiq.

Observera att det inte finns någon garanti för att ditt konto kommer att aktiveras. Vårt Merchant Relations Team kommer inom kort att granska din ansökan och om du blir godkänd kan du börja sälja på Fyndiqs marknadsplats.

Några av de saker vi tittar på är:

  • Hur många produkter du har
  • Erfarenhet av e-handel
  • Om du säljer på andra marknadsplatser
  • Om du kan leverera snabbt (1-3 dagar)
  • Om du säljer kvalitetsprodukter till ett lågt pris.

Mer info om att sälja på Fyndiq hittar du på Merchant Help Center.