Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Tävlingsvillkor #meränmamma

Vill du vinna 1000kr att shoppa för på Fyndiq Snabbt? Då har du kommit rätt, fortsätt läsa för att se hur du har chansen att vinna. 

Fyndiqs tävling #meränmamma pågår mellan den 3-28 maj 2018 och kommer ha tre vinnare som alla vinner 1000kr i presentkort att shoppa för på Fyndiq Snabbt. 

För att delta i tävlingen ska du:

- Lägga upp en video eller bild + text på Instagram på dig och din mamma där du beskriver vad hon är mer än mamma och varför hon är bäst i världen! 

- Hasthagga #meränmamma och #fyndiq

- Följa @Fyndiq på Instagram


Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att kunna delta.

Kreativitet och ärlighet premieras och motiveringens höjd tas i beaktning vid juryns bedömning. Alla som tävlar måste ha målsmans godkännande för att delta i tävlingen, eller vara över 18 år.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Fyndiq registrerar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig. Personuppgifter som lämnats kommer att behandlas enligt Personuppgiftslagen.

Anställda på Fyndiq får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och priset kan inte bytas ut mot kontanter eller andra vinster.


Insänd motivering får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Fyndiq bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.


Tävlingsjuryn består av representanter från Fyndiq. Juryn tar i sin bedömning hänsyn till motiveringens kreativa höjd och formulering. Juryns beslut kan inte överklagas.


Vinnarna kommer att utses på Fyndiqs Instagramkonto (@fyndiq) http://instagram.com/fyndiq den 29e Maj 2018 och det åligger sedan vinnarna själva att ta kontakt med Fyndiq på det sätt som anges.


Vinnarna samtycker till att deras namn och Instagram-namn kan presenteras i Fyndiqs mediekanaler.


Instagram och Facebook stödjer inte, administrerar inte och är på inget annat sätt involverad i denna tävling. Genom att delta i tävlingen godkänner du ovanstående regler/villkor.


Lycka till!