Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Vad är ditt Small moment of joy?

Tävlingsvillkor

Tävlingen “Vad är din small moment of joy?” pågår från den 31 oktober kl 10 till 20 november kl 23.59 2016.
Genom att tävla så kan du vara med och vinna som första pris ett presentkort på Fyndiq för 10.000 kr med giltighet i tre månader, som andra pris ett presentkort på Fyndiq för 1.000 kr med giltighet under 25/11 2016, och som tredje- till tiondepris ett presentkort på Fyndiq, värde 500 kr med giltighet under 25/11.

För att delta i tävlingen ska du:
1) Ladda upp en bild på Instagram som visar vad ett small moment of joy är för dig.
2) Använda #smallmomentsofjoy, #smoj och #fyndiq som hashtag
3) Följ @fyndiqpunktse på Instagram
4) Som motivering beskriver du vad detta small moment of joy är för dig.

En viktig grej: Glöm inte att under tävlingsperioden så måste ditt Instagram-konto vara öppet så att ditt tävlingsbidrag syns!

Andra väldigt bra saker att känna till:
Tävlande måste vara över 18 år eller ha målsmans godkännande för att delta i tävlingen och genom att delta i tävlingen godkänner du att Fyndiq registrerar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig. Personuppgifter som lämnats kommer att behandlas enligt Personuppgiftslagen.

Insänd motivering får inte strida mot svensk lag. Det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll. Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt. Fyndiq bär inte något ansvar för motiveringar stridande mot dessa villkor, och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Tävlingsjuryn består av representanter från Fyndiq. Juryn tar i sin bedömning hänsyn till motiveringens kreativa höjd och formulering. Juryns beslut kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och priset kan inte bytas ut mot kontanter eller andra vinster.

Vinnarna kommer att utses på Fyndiqs Instagramkonto (@fyndiqpunktse) http://instagram.com/fyndiqpunktse, senast tisdag 22/11, och det är sedan upp till vinnarna själva att ta kontakt med Fyndiq via ett direktmeddelande på Instagram.

Vinnarna samtycker till att deras namn och Instagram-namn kan presenteras i Fyndiqs mediekanaler.

Instagram och Facebook stödjer inte, administrerar inte och är på inget annat sätt involverad i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen godkänner du ovanstående regler/villkor.

Lycka till!