Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda julklappar till

Julklappar och julklappstips till julafton 2017 från Fyndiq

Stort utbud av bra och roliga julklappar! Den som säger att julklappar inte är något viktigt har aldrig fått en bra julklapp. Och alla som säger att det är svårt att finna den rätta presenten har inte letat på det rätta stället. Fyndiq är det rätta stället om du vill hitta spännande, underhållande, kluriga, väldoftande och framförallt billiga julklappar. Här kan du med andra ord shoppa fler klappar till samma peng. Det betyder en större hög under granen och större spänning i luften för att få slita upp alla paketen.

Julklappstips! Det finns många bra tips att ge. Ett är att kolla upp vad årets julklapp är och att sedan köpa dina julklappar på nätet för att både vinna tid och pengar. Tänk på att vara ute i god tid så inte stressen kommer in som Grinchen och förstör. Det är nästan en förutsättning att det ska vara roligt att handla julklappar för att finna passande presenter. Sätt på lite julsånger, koka lite glögg och tänk på alla fina människor du vill köpa presenter till så kommer det bli enkelt att lägga ner passande produkter i varukorgen.

Tips för ett lyckat köp! Med tips på julklappar kommer du långt. Men det är du själv som måste känna efter vad som passar till personen du ska köpa till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer är det alltid fri frakt.