Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda damdeodorant billigt online!

Fyndiqs favoriter

Vägen till den bästa deodoranten börjar här! Hur viktigt är det inte att känna en fräsch känsla under armarna? Minsta obehag kan begränsa en till den grad att man säger mer ”nej” än ”ja” under dagen då man bara osynligt vill att dagen ska passera. För att du inte ska behöva uppleva en jag-vill-gå-hem-och-tvätta-mina-armhålor-känsla har vi på Fyndiq ett fräscht utbud av billiga deodoranter för kvinnor. Kanske kan en damdeodorant från Beyonce eller Dolce & Gabbana locka, eller är det en deodorant utan aluminium som ditt öga spanar efter?

Tips för ett lyckat köp! Tänk långsiktigt och köp två. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vilken deodorant är du? Om det vore enkelt skulle det bara finnas en deodorant. Men å andra sidan, hur roligt skulle det vara? Nu kan du välja och vraka om du vill dofta rosor eller ha en vårdande Aloe Vera under armarna. Men det stannar inte bara vid doften utan du måste även komma fram till om du vill ha en deostick, roll on eller en spray under armarna. Sen om det är en ekologisk deodorant är bara ett plus – eller en nödvändighet. Ja, det finns som sagt ett stort urval så ta en kaffe och välj med omsorg. Det är ju trots allt dina armhålor som ska få kärlek.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.