Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig eau de cologne för dam online!

Fyndiqs favoriter

Hitta eau de cologne för dam billigt online! Parfym kan kännas lite tungt eftersom det lämnar en stark doft och sitter kvar hela dagen. Folk som är doftkänsliga eller helt enkelt inte tycker om att dofta starkt kan därför inte använda parfym. De personer som bara vill ha en svag hint av en god doft gör istället rätt i att investera i en eau de cologne, vilket är en svagare och mer behaglig form av parfym. Vi på Fyndiq har samlat billig eau de cologne för dam från kända märken som Tommy Hilfiger och Guerlain samt många fler - så här kan du hitta en som passar just dig!

Tips för ett lyckat köp! Självklart har vi även parfym hos oss för den som vill dofta gott hela dagen. Om man tycker att eau de cologne är för svagt finns även eau de toilette och eau de parfum! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mjuka dofter för alla kvinnor! På den här sidan hittar du massor av olika typer av eau de cologne för kvinnor från en rad olika varumärken. Den som vill dofta blommigt och mystiskt kan välja parfymen Jovan Musk for Women. Den som istället vill bära en klassisk och fräsch doft kan satsa på Tommy Hilfiger Tommy Girl. Doften innehåller honung, mandarin, lilja och många andra härliga toner. Här finns doft för alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.