Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig roll-on deodorant för män online!

Lukta gott hela dagen! Alla män vet att för att lukta riktigt gott behövs en bra parfym. Men minst lika viktigt för att kunna lukta gott hela dagen, även efter ett svettigt träningspass, är att ha en bra deodorant. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig roll-on deodorant för män, så att alla herrar där ute ska kunna dofta gott från topp till tå! Välj mellan roll-on deodoranter från kända märken! Börja fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även en parfym för att bättra på din doft ytterligare? Då föreslår vi att du kikar vidare hos oss för att hitta en. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Deodorant utan kladd! På just den här sidan hittar du som sagt roll-on deodoranter. Och roll-on deodoranter är den vanligaste formen av deo. Den är även den absolut populäraste. Detta är inte konstigt med tanke på att deodoranter är så oerhört lätt att applicera och du slipper en massa onödigt kladd. Dessutom så är det lätt att applicera rätt mängd deodorant med en roll-on. Den som vill ha en alkoholfri deodorant bör välja Recipe for men. Den som är ute efter en långt skyddande deodorant kan istället välja L’Oreal Men expert Sensitive Comfort.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.