Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt dam parfymkit online!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt presentkit med parfym online! Alla vill vi dofta gott, och vad är bättre att använda än en väldoftande parfym kombinerat med exempelvis en deodorant i samma doft? Inte mycket, och det är något vi på Fyndiq kan hjälpa till med. Här har vi nämligen samlat billiga dam parfymkit för dig att shoppa loss bland – och visst finns mycket att välja bland! Vad sägs om ett Eau de parfym och dusch gel i presentförpackning eller kanske ett kit med parfym och handkräm? Kika igenom sortimentet och hitta det presentkit som passar dig bäst!

Tips för ett lyckat köp! Parfymkit till dig eller till en vän? Våra presentkit med parfym går lika bra att köpa till sig själv som till en vän! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Roligare med hela kit! Alla har vi en favoritdoft, så varför inte köpa samma doft både i parfym och i olika krämer? Genom att köpa ett parfymkit får du både parfymen du vill ha och kanske en deodorant, handkräm eller lipgloss i samma köp – smart va? Och alla dam parfymkit du hittar här är dessutom perfekta att ge bort i present, för det är ju vad ett presentkit med parfym är till för egentligen – men det finns inget som hindrar en från att köpa presenter till sig själv! Skynda att fynda ditt parfymkit för dam redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.