Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda herrparfym i presentkit billigt hos oss

Fyndiqs favoriter

Ska du köpa herrparfym och vill ha ett helt kit? Då är du på rätt plats! Här har vi nämligen samlat massor av billig herrparfym i presentkit för dig att shoppa loss bland. Och hur glad kommer han eller hen inte bli av att få ett väldoftande parfymkitt? Väldigt glad troligtvis! Här finns kitt med massor av olika kombinationer såsom parfym och deostick, parfym och lotion eller varför inte välja ett herrparfym presentkit där du får två olika parfymer i ett? Välkommen att fynda billig herrparfym i presentkitt!

Tips för ett lyckat köp! Söker du efter andra sorters kit? Vi på Fyndiq har massvis av olika kit för både henne, honom och henom – men dessa finns i andra kategorier, så ta gärna hjälp av sökfunktionen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bästa parfymkitet till honom är från oss på Fyndiq! Alla har vi en favoritparfym som vi alltid köper och egentligen kanske vi faktiskt har tröttnat på den doften utan att vi ens vet om det. Man hittade sin favorit för en massa år sedan och så håller man sig till den – inget fel med det, men varför inte testa något nytt? I våra parfymkit med herrparfym hittas massvis av spännande märken såsom Hugo Boss, Davidoff, Jaguar och Bruno Banani för att nämna några få. Köp herrparfym i presentkit och våga testa något nytt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.