Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig E-cigarett online!

Fyndiqs favoriter

Sluta röka med hjälp av E-cigaretter! Rökning dödar, det är något som de flesta av oss är fullt medvetna om, och ändå fortsätter man röka. Men nu kan du bryta ovanan genom att handla en smart E-cigarett från oss här på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort sortiment fullt med billiga E-cigaretter för dig att välja bland – så nu kan du inte hitta på fler ursäkter till att inte försöka sluta med vanliga cigaretter! Välj och vraka bland flera välkända varumärken och hitta den e-cigarett som passar bäst för dig och dina behov. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vi har alltid samma frakt oavsett hur mycket eller hur lite du handlar, så passa på och se om det är något mer du vill handla av oss på Fyndiq innan du beger dig till kassan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Äntligen rökfri! Tänk känslan av att äntligen kunna säga ”jag är rökfri”. Med hjälp av en e-cigarett är detta möjligt. Så istället för att utsätta dina lungor för mer än 4000 tusen olika gifter, så prova att ta några bloss på en e-cigarett, det mättar röksuget precis lika bra! Här hos oss på Fyndiq hittar du bland annat Kanger Tech eVod startkit, Joyetech 510-T e-cigarett och många fler. Kanske vill du prova på hur det känns att röka en e-cigarett, men inte köpa ett helt kit? Då vill vi tipsa om att pröva en elektronisk engångscigarett.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.