Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig handsprit online!

Fyndiqs favoriter

Fynda handsprit online för renare händer! Den kanske värsta känslan som finns är känslan av smutsiga händer när man exempelvis skakat hand med många eller hållit i sig i räcket på bussen. Då kan det vara skönt att ha en handsprit i väskan som man kan ta upp och desinfektera sina händer med. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av just billig handsprit från bland andra Depend, Enliven och Basic. Så fynda bland de olika sorterna och känn hur alla bakterier försvinner från dina händer!

Tips för ett lyckat köp! Handsprit kan vara lite uttorkande och bör inte överanvändas. Därför är det bra om man kompletterar användandet av handsprit med tvålanvändning. Köp även tvål hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Rengör dina händer på språng! Det som är så otroligt bra med handsprit, förutom att det dödar bakterierna, är att det är lätt att använda var man än befinner sig. Många gånger vill man inget hellre än att tvätta händerna men det är långt ifrån alltid som man har tillgång till tvål och rinnande vatten. Då är det helt perfekt att kunna ta upp tuben med handsprit och dutta på lite på handflatorna. Dessutom är handspritflaskorna så små att de går att ta med sig i handbagaget när man reser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.