Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Vill du dricka god och billig dryck kan du beställa den här! Att släpa hem flaskor och burkar från affären är snart ett minne blott – testa bara att beställa hem billig dryck online via oss på Fyndiq! Vi har både bubblande god läskedryck och energidrycker av olika slag plus en hel del annat gottigt i dryckesväg. Vad släcker din törst allra bäst? Kolla igenom vårt stora sortiment med billig dricka och klicka smidigt och enkelt hem dina favoriter direkt via nätet. Välkommen att fynda!

Tips på ett lyckat köp! Drycken smakar alltid godare tillsammans med lite knapriga snacks som tilltugg – så passa på att handla med lite chips, popcorn, salta pinnar och annat gott snacks när du ändå är här! Alla snacks finns i en egen kategori såklart för här är det bara drickan som är samlad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera! Plomberade varor inkluderas inte i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Drycker från massor av olika varumärken! När det kommer till vad vi dricker så gillar vi alla olika, vissa föredrar bubblor med smak och andra föredrar stilla drycker, vad gillar du? Bubbelvatten med citronsmak kanske är lite tråkigt, så vad sägs om en billig dryck som smakar hallon i stället? I vårt breda dryckesutbud finns dricka vi alla tycker om och känner igen. Vi har både nyttigare dryck och läskeblaskor tillsammans med svagdricka och annat du kan släcka törsten med. Skål!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker – vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid fri.