Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp hemmasnickarens bästa vän! Visst behöver en hemmasnickare eller byggarbetare en rad olika verktyg för att kunna bygga eller laga något. Men A och O för att få ett bra resultat, och ens kunna arbeta överhuvudtaget, är att ha bra belysning. För hur ska man annars kunna se vad man håller på med? En arbetsbelysning i form av en bygglampa passar alla möjliga typer av projekt. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billig arbetsbelysning med olika ljusstyrka. Detta har vi bland annat gjort för att även byggarbetare ska kunna hitta något som passar dem här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Oavsett om du handlar många eller få varor är frakten alltid densamma. Passa därför på att samla dina köp till ett tillfälle. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För utomhus- och inomhusbruk! I utbudet av arbetsbelysning hittar du lampor för både utomhus- och inomhusbruk. Är du intresserad av en strålkastare med rörelsedetektor för utomhusbruk? Då gör du rätt i att köpa LED strålkastare 30W med PIR - varmvitt ljus. Den hjälper till att förebygga inbrott! Vill du istället ha en portabel bygglampa? Då ska du satsa på Brennenstuhl Bygglampa LED 20W Laddningsbar. Den fungerar både för inomhus- och utomhusbruk. Dessutom har den extremt lång livslängd och ger ett starkt ljus direkt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.