Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av lysande utomhusbelysning! I begynnelsen sade Gud: varde ljus och så blev det ljus. När vi människor ska till att skapa ljus på mörka platser krävs det lite mer än att önska oss ljus, utan vi måste till att skaffa oss det genom en butik. Här på Fyndiq hjälper vi dig att finna ljuset genom ett brett, billigt och bra utbud. Välj mellan mängder av lampor i form av led lampor, julbelysning, spotlights och fantastiska vägglyktor som ger den perfekta utebelysningen på din balkong, altan, trädgård eller terrass.

Tips för ett lyckat köp! Utgå från det ställe du vill lysa upp och se då om du vill ha en kraftfull stolplykta eller en mer diskret lykta eller lampa som sprider ett romantiskt sken. Kanske behöver du både och? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lys upp med vacker belysning! Att handla lampor online är perfekt om du inte riktigt vet vad du är ute efter då det finns ett stort utbud. Och hur mysigt det än är med levande ljus så är det inte optimalt utomhus. Välj därför din belysning efter din plats. Och försök att se helheten framför dig, istället för att utgå från den snygga lampan och planera om allt runt omkring. Sedan kan man aldrig få för mycket ljus — fråga bara alla de mörkrädda där ute.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.