Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga påskprylar online!

Allt för påsken! Alla har vi en högtid som är vår absoluta favorit, och påsken är en av de mest uppskattade. Det är en högtid utan krav vilket gör att man istället kan lägga fokus på att umgås med sina nära och kära – och att pynta såklart! Du kan därför hitta massor av fina påskprylar här hos oss på Fyndiq! Köp allt från fjädrar till påskris och glöm inte påskägg att fylla med godsaker för att ge bort till någon du tycker om. Påsksaker finns det gott om, och här hos oss så hittar du dem dessutom äggstra billigt, så det är bara för oss att önska dig välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Inget rum ska behöva stå utan pynt. Se till att du klickar hem så det räcker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Påskpynt är roligt! När det kommer till påskpynt finns det massor att välja på. Om tomten har huvudrollen under julen så slåss påskharen, påskkycklingar, påskhäxor och tuppar om uppmärksamheten under påsken, men det är bara roligt! Det betyder ju trots allt att det finns massor av prylar för påsken som man kan fylla sitt hem med och skapa en riktigt härlig och påskig stämning. Pyntet är trots allt halva grejen med en högtid, så glöm inte bort något som till exempel en ljusstake eller påskservetter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.