Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga påskkort online!

Köp billiga påskkort online! Påsken är en högtid som verkligen är värd att fira med godis och med varma hälsningar till nära och kära. När vi lever i en värld som blir allt mer digital blir glädjen dubbelt så stor om man får ett analogt påskkort med en varm hälsning på. Här på Fyndiq har vi på denna sida samlat vårt fina utbud av billiga påskkort. Välja och vraka bland klassiska Jenny Nyström påskkort, påskkort med ägg eller vackert enkla påskkort med kuvert. Dagligen får vi in nya produkter så håll ögonen öppna och vill du verkligen välkomna påsken på bästa sätt är du mer än välkommen att ta del av våra andra påskkategorier bara några klick bort.

Tips för ett lyckat köp! Mamma, pappa, mormor, kompisen eller brorsan. Ja, det finns många att säga hej till med ett vykort med påskmotiv, så se till att ha kort så det räcker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enkla kort eller all-in! Liksom alla högtider så firar vi dem olika, och när det kommer till påsken och att skicka iväg påskkort så gör vi även det på olika sätt. Vad som kan vara lite fint är att försöka få med din personlighet i kortet, och känner du för ett klassiskt påskkort av Jenny Nyström eller Curt Nyström så kan du alltid sätta din prägel på kortet med en mycket härlig personlig hälsning. Det är något som värmer ända in i benmärgen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.