Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt påskpynt online!

Fyndiqs favoriter

Massor av pynt för påsken! Härliga högtider är verkligen något som vi alla gillar, de är trots allt en riktigt bra anledning till att samla alla sina nära och kära och bara umgås. Därför är det helt klart tur att vi har en hel hög med roliga högtider att njuta av, och påsken är en stor favorit för många! Just därför så kan du hitta påskpynt så det står härliga till här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom. Det ska ju vara roligt att pynta och inget som gör stora hål i plånboken, så välkommen att fynda tuppar och kycklingar, eller varför inte en och annan påskhare!

Tips för ett lyckat köp! Det är kul att kunna variera sitt pynt från år till år, så kom ihåg att man aldrig kan ha för mycket påskpynt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Påskris och påskkyckling! Vissa nöjer sig med att ge bort påskägg och på sin höjd ställer fram ett påskris med lite fjädrar i, medan andra slår på den stora trumman. Ljusstakar, påskservetter och såklart påskkycklingar åker fram och gör så att hela ens hem är fyllt av härliga färger – främst gula färger såklart! Och det är just det som också är så himla härligt med högtider, att det blir lite gladare runt en, hur härligt man än har det i vanliga fall.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.