Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 496 att välja bland!

Fynda billiga fjädrar till påsk online!

Påskfjädrar online i flera olika färger! Sveriges näst största högtid: påsken, är du redo för den? Det finns nämligen saker du behöver för att få till den där påskkänslan, till exempel fjädrar. Det hittar du hos oss på Fyndiq! Vi har ett stort utbud av fjädrar i allt från gröna och orangea färger till rosa, röda och lila fjädrar. Fjädrarna är fluffiga och försedda med ståltråd så de håller sig kvar där du vill ha dem. Köp billiga fjädrar från oss på Fyndiq så blir påsken allt och lite till.

Tips för ett lyckat köp! Om du saknar en fjäder i en viss färg kan du alltid komma tillbaka imorgon, vi uppdaterar vårt sortiment regelbundet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fina fjädrar för en trevlig påsk! Nog är alla överens om att det är fint med påskfjädrar, men det är inte alla som vet vad de används till. Det finns många alternativ när det kommer till fjädrar; du kan ha dem i påskriset, som dekoration i vanliga blommor, i håret när du klär ut dig till påskkärring eller påskgubbe eller om du helt enkelt bara vill ha någonting fint att titta på. Möjligheterna är oändliga och du hittar de finaste av fjädrar hos oss Fyndiq: lila, rosa, gult och rött – vilken är din favoritfärg? Hos oss är utbudet stort och priserna låga!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.