Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga påskkycklingar & påsktuppar!

Köp påskkyckling eller påsktupp online att pynta med! Påsken är en högtid som de flesta förknippar med gul färg, tuppar, kycklingar, påskkärringar, harar och ägg. Därför vill många pynta sina hem med just dessa saker för att skapa riktig påskstämning och fira in den härliga högtiden. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga påskkycklingar och påsktuppar som man kan pynta med. Välj mellan dessa påskiga djur i en rad olika modeller och varianter. Alla lär hitta något som passar perfekt för påskfirandet!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart inte bara påskpynt i form av tuppar och kycklingar. Här hittar du även fjädrar, pynt till påskriset och påskharar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pynt i papper, porslin eller trä? På den här sidan finns verkligen ett enormt utbud av påskpynt i form av kycklingar och tuppar. Man kan exempelvis hitta pynt som ser ut som kycklingar med dinglande ben. Dessa kan man sätta exempelvis på bordskanten eller fönsterbrädan och låta benen hänga ner på ett riktigt sött sätt! Här finns även en riktigt nostalgisk och gammaldags pappersrad som man kan ställa på bordet som dekoration. Pappersraden har tuppar på sig och är tryckt på kraftigt matt papper, vilket gör att den kan användas år ut och år in! Påskigare än så blir det knappast!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.