Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt påskrispynt online!

Köp vackert påskriskpynt online! De flesta köper eller plockar ett fint påskris för att ha hemma i en vas på påsken. Och för att liva upp det där riset hänger man pynt i det, precis som man gör i granen på julen fast med annan utsmyckning. Påskrispyntet kan se ut på olika sätt, men det allra vanligaste är att man hänger små färgglada ägg i riset. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billigt påskrispynt att hänga i påskriset. Välj mellan en rad olika typer av pynt som passar för olika typer av hem!

Tips för ett lyckat köp! Det kan också vara härligt att sätta fjädrar i påskriset. Faktum är att de flesta gör det. Hos oss hittar du också snygga dekorativa fjädrar i olika färger. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hönor, kycklingar, ägg eller hjärtan? Självklart har vi ett stort utbud av påskrispynt som verkligen är påskigt, för så ska det vara på påsken. Det finns exempelvis mängder av olika typer av ägg att hänga i riset. Dessutom finns hönor, kycklingar och kaniner att pynta med. Sedan finns faktiskt också påskrispynt som inte är så typiskt påskigt, utan bara vårigt och vackert. Bland annat finns fina hjärtan att hänga i riset och även fåglar, som inte liknar kycklingar, utan mer exotiska fåglar som papegojor och liknande. Välj efter egen smak och tycke!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.