Kundservice

Fynda till juldukningen billigt

9 678 Fynd

Få till din jul dukning med fina julservetter

När det nalkas julmiddag räcker det inte med en vit duk, några tallrikar och ett par glas. Nej, julen är speciell — och precis så som resten av hemmet ska inredas i julkänsla, bör bordet dukas med alla juldekorationer som finns. Juldekoration är någonting som vi på Fyndiq har till ett lågt pris, så passa på att köpa hem billiga julservetter, brickor med julmotiv, fina underlägg med brodyr och bra mycket mer!

Tips för ett lyckat köp

Söker du andra inredningsdetaljer till jul kan du klicka dig vidare. Vi har allt som behövs för en god jul. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Julskinka, glögg, köttbullar och ett stort leende

Några saker är ett måste när det kommer till julbordet. Det är julskinkan, glöggen, köttbullarna och självklart ett stort leende. Men ett leende är svårt att behålla när munnen är kladdig av skinkan och glöggen har spillts. Den situationen kan du dock rädda - du behöver bara lite julservetter att torka med! Köp servetter med tomtar eller andra julmotiv hos oss på Fyndiq så är den glada minen räddad! Hitta inspiration till julbordet från oss och köp hem allt du kan tänkas behöva. Kom även ihåg att du kan handla alla produkter du behöver hos oss, utan att frakten blir dyrare för det.