Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga julkransar online!

Fyndiqs favoriter

Fynda kransar här! Julen är inte sig lik utan en välkomnande krans att hänga på ytterdörren! Här hos oss på Fyndiq finner du ett brett utbud av juliga kransar att smycka hemmet med, som krans med LED och i form av buxbom, gransris, vita spröda kvistar formad som ett hjärta eller röda bär påminnande om järnek. För den lite mer amerikanska julkänslan kan man med fördel investera i en krans med julgranskulor i vackra färger, upplysta av batteridrivna lampor. Det är lättare än någonsin att handla online så passa på att shoppa allt det du behöver inför julen här hos oss. Julstämningen är inte långt borta, köp en billig julkrans redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha något juligt i fönstret? Häng upp en skimrande julkrans även där! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Julen inte sig lik utan en krans! Nej, det är inget som säger ”God Helg” mer än en julkrans på ytterdörren. Så enkelt samtidigt som det är vackert och välkomnande. Om sedan kransen är formad som ett lysande hjärta blir inte effekten mindre, det ger känslan av en romantisk jul. Kransarna går att hänga upp både utomhus och inomhus och drivs för det mesta av batterier samtidigt som de flesta har en timer som gör att de är tända under en viss tid och sedan släcks av sig själv under dagen. Fira in julen med en glimmande julkrans!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.