Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig adventsljusstake på nätet!

En ljus jul med adventsljusstake! Det finns väl få saker som är så härligt stämningsfulla som de där dagarna då man får börja förbereda inför advent. Mörkret har sänkt sig över landet och det är dags att lysa upp i vintermörkret, och för det så passar det alldeles utmärkt att fylla hemmets alla fönster med adventsljusstakar! Här på Fyndiq har vi sökt igenom nätets alla hörn och plockat ihop de finaste och billigaste elljusstakar vi hittade, så att du ska kunna lysa upp varenda vrå i ditt hem med härligt ljus denna jul!

Tips för ett lyckat köp! När du köper adventsljusstakar kan det vara bra att se till att du köper på dig några lampor extra, så du plötsligt inte står där en dag och saknar ljus i din stake! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En ljusstake gör verkligen skillnad! När du går hem en decemberkväll och tittar på en husfasad och ser hur vackra träljusstakar lyser upp i fönstren, känns inte allt lite bättre just då? Det gör stor skillnad där i mörkret, när man lyser upp med inte bara en adventsljusstake utan även luciatåg, tända värmeljus och pepparkakor. Det är tur att vi har julen under de här mörka månaderna, vi är definitivt i behov av att få lite extra ljus, mys och närhet när kylan och mörkret tar över. Så se till att årets jul blir riktigt varm och ljus med hjälp av adventsljusstakar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.