Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Julbelysning i form av julbyar är vad du hittar i denna kategori! Trodde du att julbyar bara fanns som vanliga bordsdekorationer får du tänka om. Här har vi på Fyndiq nämligen samlat massor av billiga julbyar som både lyser, blinkar och lever sitt eget liv! Kolla igenom sortimentet och välj ut den julby som passar bäst hemma hos dig – här finns allt från små vita stugor med batteridrivna timers som lyser upp till en by gjord som ett panorama! Här finns julbyar som lyser upp julnatten för alla, välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var det annan julbelysning du letade efter? Vi har såklart allt inom belysning för julen, men i denna kategori finns bara våra lysande byar så backa till huvudkategorin Jul och hitta allt inom jultemat därifrån. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stor julby med tågstation och roterande tåg eller en liten variant som spelar julmusik? Det finns massvis av olika byar här att välja och vraka bland. Vilken sorts julby letar du efter? En liten stuga med batteridriven lampa inuti passar bra på det sparsmakade julbordet, och de större varianterna med blinkande lampor, musik och dansande isbjörnar på kanske passar bättre hos den riktiga julfantasten. Som tur är finns en julbydekoration för alla stilar och smaker att fynda här online hos oss på Fyndiq! Varför inte ta en extra titt på byn med Nötknäpparen-tema? Den gillar nog alla!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.