Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga julljus!

Kom i julstämning med ljus! Att julen är den mysigaste högtiden som många firar i Sverige råder det nog inte någon tvekan om. Och med tanke på att den äger rum i den mörka månaden december så är ljus i alla dess former ett givet val när det kommer till julpynt. Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av ljus för julen, så att ditt hem fullkomligt kan lysa av julstämning! Dessutom så är det riktigt billiga stearinljus, adventsljus och röda ljus som du hittar här hos oss, så välkommen att fynda för julbelysning inomhus och utomhus!

Tips för ett lyckat köp! Om du vill ha ett datumljus för att räkna ner inför julafton, så se till att beställa det innan december börjar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inred med julljusstakar! Att tända tusen juleljus är kanske inte något som du gör hemma, utan du nöjer dig kanske med en adventsljusstake eller en julljusstake med plats för ett ljus. Och det går ju minst lika bra! Huvudsaken är trots allt att du har några julljus över huvud taget, och inte att du har tusen stycken. Och om dina julljusstakar bara får plats med ett ljus så kan du ju bara skaffa fler, inte sant? Ju fler desto mysigare. Ljus är ju trots allt det som lyser upp de mörka kvällarna i december, så det är svårt att ha för mycket!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.