Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig julgirlang här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga julgirlanger online – enkelt och smidigt här hos oss på Fyndiq! Utan täta och fluffiga julgirlanger med ljusslinga i LED är det inte lika mysigt på balkongen eller altanen under julen. I vårt stora sortiment av julgirlanger finner du ljusslingor med gransris som verkligen ger en ombonad och mysig känsla, var de än placeras. Med lite frost eller snö är julkänslan komplett, dessutom är julgirlangerna påbyggnadsbara och det gör att även en större veranda eller altan kan få en granrisgirlang runt sig. Välkommen att fynda billiga julgirlanger med tillhörande granris här på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra ljusslingor utan granris? Det har vi också så klart! Skriv i sökrutan så finner du snabbt det du letar efter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En härlig jul med granrisgirlanger på verandan. Det finns flera olika julgirlanger att välja på i vårt stora utbud här på Fyndiq, det innebär att det finns flera olika prisklasser också. Några granrisgirlanger är längre och har tätare ris, de kostar lite mer men ger också en ännu mer ombonad känsla till balkongen eller altanen. Det finns även billigare varianter som inte har lika yvigt utseende, dessa är minst lika snygga och passar den lite mer minimalistiska stilen. Shoppa hem den girlang med led och granris som passar dig och ditt hem bäst! Skynda att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.